fbpx

За Нико Терм

Нико Терм е вашият надежден партньор в света на отоплителната, вентилационната и климатична техника. Създадена през 1996г. и разрастваща се до мощен екип от 17 професионалисти, фирмата предлага комплексни инженерингови решения и продукти, включително газови инсталации и соларни системи.

Нашите силни страни включват качествена сервизна мрежа и фокус върху правилните хидравлични схеми, като работим с най-добрите в бранша. Фирмата е официален вносител на термопомпи SPRSUN за България и разполага с богата гама продукти, подходящи за всякакви нужди.

Разширяването на пазара и продуктовата гама, както и предоставянето на нови услуги са част от нашите амбициозни планове за бъдещето. Ние сме посветени на качеството и иновациите и очакваме да ви обслужим с най-добрите решения за вашия дом или бизнес.

Нико Терм не е просто компаниям а комбинация от опит, качество и иновация, доверени от големи обекти и множество домове в цялата страна. От 1998 г., ние работим с термопомпени системи и предлагаме широка гама продукти. Предлагаме и машини с голяма мощност и модерни сплит системи  и моноблок системи с хладилни агенти R290 и R32.

С бази в гр. Г.Оряховица и гр. В.Търново, както и складова площ от 2000m², сме подготвени да отговорим на разнообразните нужди на клиентите ни, като предлагаме персонализирани решения и експертни консултации.

Фирмата ни е създадена с визия за бъдещето и устойчиво развитие. Ние акцентираме върху правилните хидравлични схеми и работим с най-добрите фирми в бранша, като наши дистрибутори, за да осигурим не само продукти, но и услуги, които да надвишат очакванията.

Ако търсите надежден и експертен партньор в сферата на термо помпените инсталации, Нико Терм е Вашият избор. Открийте най-високият клас на термопомпите SPRSUN и много други иновативни решения, предлагани от нас, и се включете в семейството на удовлетворените ни клиенти!

Scroll to Top
Този уеб сайт използва бисквитки. Прочетете нашата политика тук: https://niko-therm.com/политика-за-бисквитки/