fbpx

Термопомпи SPRSUN моноблок от 6 до 28 kW

подходящи за студен климат до -30 ℃

Характеристики

Важно: Освен от термопомпата, високата ефективност (ниски сметки за ток) се постига единствено с професионална инсталация. Ние се занимаваме с отопление, охлаждане и вентилация повече от 25г. и гарантираме, че ще изпълним вашият проект, използвайки най-добрите инсталационни практики.

Функционалности

icon-display
5-инчов цветен сензорен екран

5-инчовият цветен сензорен екран ви позволява лесно да контролирате температурата и да задавате режимите на системата. С модерен и ясен интерфейс той може бързо да проверява кодовете за грешки, като гарантира, че можете да промените или програмирате температурата на стаята си по всяко време.

icon-energy-class
ERP A+++ енергиен клас

Високоенергийно ефективен, колкото контролера от серията CAREL, новите R32 напълно инверторни термопомпи също могат да постигнат енергийно ниво ERP A+++. Имат максимум мощност на отопление от 9.5KW до 22KW, с макс COP от 5,89.

icon-software-update
Възможност за софтуерен ъпдейт дистанционно и само с един клик

Ако има нужда от актуализация на софтуера, системата ще ви информира, така че да можете да надстроите софтуера на контролера с едно щракване по всяко време и навсякъде, стига да сте свързани с интернет. Актуализацията може да отнеме само няколко минути в зависимост от скоростта на интернет връзката.

icon-r32
R32 Хладилен агент

Хладилният агент R32 е по-щадящ за околната среда в сравнение с други традиционни хладилни агенти. Способността му да позволи на инверторната термопомпа да презарежда и рециклира по-ефективно от някои други хладилни агенти означава, че устройството може да работи с много по-висока ефективност.

icon-defrosting
Интелигентно размразяване

Niko Therm независимо разработи свой собствен PID интелигентен режим на управление на размразяването. Когато условията за размразяване са изпълнени, режимът на размразяване ще бъде автоматично въведен, за да се предотврати объркване на размразяването на уреда и консумация на енергия, което ще подобри надеждността и икономичност на целия агрегат.

icon-max-temperature-65
Макс. температура на изходната вода достига 65°C

Чрез комбиниране на хладилен агент R32 и инверторна отоплителна технология, термопомпата може да работи от -30°C до 45°C, поддържайки висок COP и стабилност. По-важното е, че макс. температурата на изходящата вода достига 65 ℃ без електрическо отопление.

Модели

Scroll to Top
Този уеб сайт използва бисквитки. Прочетете нашата политика тук: https://niko-therm.com/политика-за-бисквитки/